Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

A NA K O I N Ω Σ Η 
ΔΑΣ -ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΠΟA

Συνάδελφοι
Η ΔΑΣ-Εκτάκτων του ΥΠΠΟΑ, στις 26/4/2018, κατέθεσε ένσταση προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή(Κ.ΕΦ.Ε) επειδή διαπιστώσαμε παρατυπίες σε σχέση με όσα προβλέπονται στο καταστατικό για την εκλογική διαδικασία.
Συγκεκριμένα η πλειοψηφία του ΔΣ δεν παρέδωσε, όπως όφειλε σύμφωνα με το καταστατικό (άρ. 22), το μητρώο των εγγεγραμμένων και βεβαιωμένων μελών στην Κ.ΕΦ.Ε εντός τριημέρου από την εκλογή της.
Κατόπιν της ένστασής μας, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Κ.ΕΦ.Ε, θα επαναληφθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 11/5/ 2018, θα εκλεγεί  νέα Κ.ΕΦ.Ε και θα οριστεί  η ημερομηνία των εκλογών.

Συνάδελφοι
Η ΔΑΣ-Εκτάκτων του ΥΠΠΟΑ καταγγέλλει τις τακτικές αδιαφάνειας που υπονομεύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες για την εκλογή των εκπροσώπων μας.
Σε μια περίοδο που τα εργασιακά μας δικαιώματα, η λειτουργία των σωματείων και η κατάργηση της απεργίας βρίσκονται στο στόχαστρο της κυβέρνησης, η πλειοψηφία του ΔΣ διασπά τη συνεκτικότητα και παραβιάζει την καταστατική λειτουργία του σωματείου μας με παρατυπίες και παραλείψεις.

Η ΔΑΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση στις 11/5/2018

Ενισχύουμε τη δράση για την ανασύνταξη του κινήματος, με έμφαση στην ίδια τη ζωντανή και μαζική συμμετοχή των εργαζομένων σε Γενικές Συνελεύσεις, σε μαζικές συλλογικές διαδικασίες.


                               

ΔΑΣ –ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΠΟΑ
ΜΑΪΟΣ 2018