ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ
ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η κοροϊδία που έχουν δεχτεί εργαζόμενοι στο Υπουργείο Πολιτισμού, οι οποίοι δουλεύουν σε υποέργο στην περιοχή της Παιανίας για το αποχετευτικό δίκτυο. Οι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, τους πληρώνει ο Δήμος Παιανίας, ενώ τα χρήματα τα εκταμιεύει η Περιφέρεια. Έχουν γίνει επανειλημμένως μπαλάκι από το Υπουργείο, στο Δήμο, από το Δήμο στην Περιφέρεια, από την Περιφέρεια στο Υπουργείο και πάει λέγοντας...

Αυτή τη φορά όμως η κοροϊδία και το πήγαινε έλα δε χωνεύεται.
Τρεις μήνες απλήρωτοι και από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής τους λένε ότι όλα τα δικαιολογητικά έχουν φύγει και έχουν σταλεί στην Περιφέρεια.
Στην Περιφέρεια η υπεύθυνη τους λέει ότι κακώς πήγανε σε αυτήν και δεν έχει προχωρήσει τη διαδικασία γιατί δεν της έχουν στείλει τα δικαιολογητικά.
Στην Εφορεία είπαν ότι κακώς πήγαν στην Περιφέρεια γιατί αρμόδιο είναι το υπουργείο να κάνει αυτές τις επαφές.
Κάποια στιγμή ενημερωθήκανε οι εργαζόμενοι ότι τα λεφτά μπήκαν από την Περιφέρεια και είναι πλέον αρμοδιότητα του Δήμου να πληρώσει.
Σε παρέμβαση στο Δήμο η υπεύθυνη τους είπε ότι δε βλέπει λεφτά στο λογαριασμό για να τα πιστώσει στους εργαζόμενους.
Οι εργαζόμενοι κάνανε παρέμβαση στο Υπουργείο Πολιτισμού και απαίτησαν να πληρωθούν και, ως εργοδότης τους, το Υπουργείο είναι υπεύθυνο να τους πληρώσει.
Το Υπουργείο τούς διαβεβαίωσε ότι θα λυθεί το πρόβλημα και ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα στις πιστώσεις των κωδικών και σε μια δυο μέρες τα λεφτά θα φανούν.
Μετά από δύο μέρες στην Περιφέρεια τους δηλώνουν ότι είχε γίνει αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών για να μπουν χρήματα για το έργο, όμως το αίτημα απορρίφτηκε και θα ξαναγίνει από την αρχή, οπότε θα πάρει κανα δυο βδομάδες να πληρωθούν.
Τέλος, σε επικοινωνία του Σωματείου με την υπεύθυνη για να κάνει το αίτημα για να μπουν χρήματα για το έργο από το Υπουργείο Οικονομικών, τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει καμία απόρριψη από το Υπ. Οικονομικών, γιατί πολύ απλά δεν της έχει ζητηθεί να κάνει κάποιο ανάλογο αίτημα...

Έτσι συνεχίζεται η κοροϊδία στους εργαζόμενους, που οι μισοί είναι από τον προηγούμενο μήνα απολυμένοι.

Οι τραγελαφικές καταστάσεις που ζουν οι εργαζόμενοι, που δεν μπόρεσαν να κάνουν Πάσχα, να καλύψουν τα απολύτως αναγκαία στις οικογένειές τους, έχουν την υπογραφή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση, τα υπουργεία τους και οι περιφέρειές τους που λειτουργούν αυτόματα για ό,τι αντεργατικό απαιτήσουν οι εργοδότες και οι φίλοι τους τροϊκανοί, ενώ για τους εργάτες έχουν μπόλικη κοροϊδία και εμπαιγμό.
Απαιτούμε να πληρωθούν άμεσα οι συνάδελφοι και να σταματήσει η κοροϊδία. Την επόμενη φορά που θα υποχρεωθούμε να επισκεφθούμε τα υπουργεία σας να ξέρετε ότι οι δικαιολογίες δεν θα έχουν αντίκρισμα...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ