Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

Bιβλία στον κήπο

ΜΙΕΤ
Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Βίλα Καπαντζή)
Βασιλίσσης Όλγας 108
Θεσσαλονίκη

20 Ιουνίου - 21 Ιουνίου 2019

 

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης προσκαλεί το κοινό στο βιβλιοφιλικό bazaar «Βιβλία στον κήπο» στη Θεσσαλονίκη.
Στο Παζάρι θα διατεθεί μεγάλο μέρος των εκδόσεων του ΜΙΕΤ και του ΕΛΙΑ με έκπτωση 50% έως 70%. Το κοινό μπορεί να επιλέξει βιβλία από μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών που καλύπτουν θεματικά όλο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κ.λπ.) και όχι μόνο.
Βιβλία λογοτεχνίας, ιστορίας και κοινωνικών επιστημών, σπάνια περιοδικά και θεατρικά προγράμματα σημαντικών παραστάσεων θα διατεθούν σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ωράριο
Πέμπτη 20/6: 17:00-21:00
Παρασκευή 21/6, 11:00-21:00

Πηγή: Αρχαιολογία Online


6o Bazaar Bιβλίων

Μουσείο Μπενάκη
Πειραιώς 138
Αθήνα

Παρασκευή 12 Απριλίου - Κυριακή 14 Απριλίου 2019

 

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 6ο BAZAAR βιβλίων στο κτήριο της οδού Πειραιώς, όπου παράλληλα θα υπάρχει τμήμα με second hand βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Οι θεματικές των εκδόσεων του Μουσείου Μπενάκη καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Ιδρύματος και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 11:30 έως τις 13:30, οι μικροί επισκέπτες του Bazaar μπορούν ελεύθερα να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Βάλτε τη δική σας σφραγίδα στα βιβλία σας», που οργανώνει το Τμήμα Εκπαίδευσης του Μουσείου Μπενάκη.

Το 6ο Βazaar βιβλίων θα πραγματοποιηθεί online, από τις 8 μέχρι τις 14 Απριλίου, στη διεύθυνση bazaar.benaki.gr, από όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar με τις ίδιες εκπτωτικές τιμές (50% και 70%).

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του Μουσείου Μπενάκη


Xριστουγεννιάτικο bazaar
της MONUMENTA

Παλλάδος 21
Πλατεία Ψυρρή

 

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου - Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

11 π.μ. - 8 μ.μ.

 

Διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνουν η MONUMENTA και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Παναθήναια», με πολλά προϊόντα (βιβλία, κεραμικά, κοσμήματα, παιχνίδια, γούρια, ημερολόγια, σημειωματάρια, πάνινες τσάντες, κούπες, σαπούνια, γλυκά κ.ά.) σε χαμηλές τιμές για γιορτινά δώρα που θα ενισχύσουν τη δράση τους. Επίσης, θα διατίθενται παραδοσιακά προϊόντα, όπως τα σαπούνια από το Σαπωνοποιείο Πατούνη στην Κέρκυρα και τα κεραμικά, με στόχο να στηριχτούν οι παραδοσιακές τέχνες,
Το bazaar δίνει έμφαση στο βιβλίο και περιλαμβάνει πολλά βιβλία που αφορούν την Αθήνα. Παράλληλα, θα γίνονται βιβλιοπαρουσιάσεις και παρουσίαση των αποτελεσμάτων καταγραφής και τεκμηρίωσης των κτηρίων της Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της MONUMENTA: http://www.monumenta.org/


Παζάρι βιβλίου

Βιβλιοπωλείο Αμόνι
Πλ. Μερκούρη
Πετράλωνα

Σάββατο 30/3/2019
12.00 μ. - 5 μ.μ.

 

Το βιβλιοπωλείο Αμόνι διοργανώνει μεγάλο ανοιξιάτικο παζάρι βιβλίου το Σάββατο 30/3 στην πλατεία Μερκούρη με προσφορές σε τίτλους λογοτεχνίας, πολιτικής, ιστορίας, ποίησης κ.ά., αξιόλογες αναγνωστικές προτάσεις, πολλή μουσική και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.


Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Πλατεία Μερκούρη

Άνω Πετράλωνα

 

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Από τις 11 π.μ.

 

Το βιβλιοπωλείο Αμόνι διοργανώνει τo Σάββατο 15 Δεκεμβρίου χριστουγεννιάτικο παζάρι για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Μερκούρη. Σε γιορτινή ατμόσφαιρα γειτονιάς με πολλούς πάγκους με βιβλία, κοσμήματα, φυσικά προϊόντα, καλλυντικά, διακοσμητικά κ.ά., μουσική, χορό και ζεστά ρακόμελα, αλλά και δραστηριότητες και παιχνίδι για τα παιδιά. Σας περιμένουμε όλες και όλους!