Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ
Σάββατο 31 Μάρτη 2018

Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις
για τις επιθέσεις κατά της ΚΕΕΡΦΑ στις 25/3

Γαλάτσι, 1μ.μ.
Μνημείο Αντίστασης, Βεΐκου και Γαλατσίου

Καλλιθέα, 11π.μ.
Πλατεία Κύπρου

Οι επιθέσεις των φασιστών ανήμερα των παρελάσεων της 25ης Μάρτη στην Καλλιθέα και το Γαλάτσι σε βάρος μελών της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ είναι μια απειλή για τις ελευθερίες όλων μας. Στη Καλλιθέα τραυμάτισαν με γροθιά στη γνάθο το Μάνο Νικολάου, μέλος του κεντρικού συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ, χαράκωσαν στη πλάτη έναν εργαζόμενο και χτύπησαν έναν άλλο νέο. Στο Γαλάτσι, επιτέθηκαν δολοφονικά σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη Γιώργου Πίττα, ο ο οποίος παρενέβη για να σταματήσει την επίθεση που δέχτηκε η Νίκη Αργύρη, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ.
Οι φασίστες επιτέθηκαν σε αγωνιστές, που στηρίζουν τις μάχες του εργατικού κινήματος και της νεολαίας, φορώντας τη μάσκα του αγανακτισμένου πατριώτη, ενώ η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να καλύπτει τις φασιστικές επιθέσεις θυμίζοντας τις εποχές της πλήρους ασυλίας της δράσης της Χρυσής Αυγής πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τη ίδια στιγμή, οι υπόδικοι νεοναζί κυκλοφορούν ελεύθεροι και προκαλούν. Αποθρασυμένοι από τα εθνικιστικά συλλαλητήρια και τη σοβινιστική εκστρατεία κατά των γειτονικών λαών επιτέθηκαν δολοφονικά στο κοινωνικό χώρο Φαβέλα στο Πειραιά και κατά αντιφασιστών στο Ρέντη, βγάζοντας ξανά τα τάγματα εφόδου στους δρόμους.
Σε απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις  η ΚΕΕΡΦΑ οργανώνει το Σάββατο 31/3 αντιφασιστική μέρα δράσης με συγκεντρώσεις στο Γαλάτσι και την Καλλιθέα καθώς και πικετοφορίες – μικροφωνικές – παρεμβάσεις σε πλατείες και σταθμούς στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ