Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ
Τηλ.: 2103219710  -  Fax: 2103219717
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τρόπος πληρωμής εργαζομένων  ΙΔΟΧ
από την Ε.Α.Π. από 1/1/2019

Aθήνα, 11/2/2019

Aγαπητοί συνάδελφοι,

Aναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με την καταβολή της μισθοδοσίας, σας πληροφορούμε ότι η διοίκηση του Σωματείου στις συναντήσεις με την οικονομική, διοικητική και πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΠΟ.Α, προσαρμοζόμενη στο αναντίρρητο δικαίωμα της έγκαιρης καταβολής των δεδουλευμένων, είχε προτείνει την εξαίρεση της μισθοδοσίας των ΙΔΟΧ από το νέο σύστημα. Ένα σύστημα που θα προκαλούσε μεγάλες καθυστερήσεις, αφού δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι λύσεις για να το υποστηρίξουν άμεσα και ομαλά.
Σύμφωνα με τη σημερινή τελευταία ενημέρωση που είχαμε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, η εξαίρεση που ζητήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.Α για προσωρινή παράταση του ως τώρα τρόπου πληρωμής, έγινε δεκτή και υπογράφηκε. Μένει μόνο το τυπικό μέρος να πάρει Α.Δ.Α , που θα γίνει άμεσα.
Επιπλέον έχει σταλεί γραπτό αίτημα στις υπηρεσίες και μουσεία του ΥΠ.ΠΟ.Α ζητώντας τη συνεργασία όλων των αρμοδίων για να ετοιμάσουν ό,τι εκκρεμεί σχετικά με τη μισθοδοσία, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι πληρωμές των συναδέλφων χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Aπόφαση για την 6μηνη παράταση στις πληρωμές pdf

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία ΚουμτζήΧρήσιμοι Σύνδεσμοι