Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ
Τηλ.: 2103219710  -  Fax: 2103219717
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 Ενημερωτικό Δελτίο

Αθήνα  14 - 12 -2017

 
Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Το Σωματείο μας συμμετείχε στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση (14/12/2017) με αξιοπρεπέστατη παρουσία και έντονο παλμό.

 

Έκδοση ΦΕΚ με την Τροπολογία του Υπ. Διοικ. Αν.

  • Εκδόθηκε στις 12/12/2017 το ΦΕΚ που περιλαμβάνει την τροπολογία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχετικά με τους παρατασιούχους καθαριστές Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τροπολογία. Τα άρθρα που μας ενδιαφέρουν είναι τα 8-10 (4299-4300, σελ. 45-46 στο pdf).
  • Το Σωματείο βρίσκεται σε διαρκή επεξεργασία της τροπολογίας για όλα τα ζητήματα που ανοίγει και σε διαρκή επαφή και πίεση προς το Υπουργείο Πολιτισμού καταρχάς για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των παρατασιούχων καθαριστών και την παράταση των συμβάσεών τους και σε δεύτερη φάση για τις νέες συμβάσεις που προβλέπει η τροπολογία για καθαριότητα και φύλαξη.

 

Συνέχιση της επίσχεσης εργασίας για το προσωπικό καθαριότητας

Συνιστούμε στους συναδέλφους καθαριστές που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας να μην επιστρέψουν στην εργασία τους και να συνεχίσουν την επίσχεση μέχρι να πληρωθούν. Το έντυπο πρόσκλησης που λαμβάνουν από τις υπηρεσίες τους οι συνάδελφοι δεν διατυπώνει ούτε καν συγκεκριμένη ημερομηνία καταβολής των δεδουλευμένων και ως εκ τούτου δεν υποχρεώνει τον εργαζόμενο να διακόψει την επίσχεση. Περισσότερα για το θέμα θα έχουμε ύστερα από την τριμερή συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας (Πατησίων 37) τη Δευτέρα 18/12 στις 10:30.

 

Συνάντηση 15/12 στο Υπουργείο Οικονομικών

Εκτενέστερη ενημέρωση για την καταβολή των δεδουλευμένων του προσωπικού καθαριότητας καθώς και για τη χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος θα έχουμε μετά τη συνάντηση (15/12/2017) στο Υπουργείο Οικονομικών με θέμα τα εν λόγω ζητήματα.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Αντώνης Σκαρπέλης
Γενικός ΓραμματέαςΧρήσιμοι Σύνδεσμοι