Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΣ

Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 15η Μαρτίου με την ηγεσία του ΥΠΠΟ, και τη ίδια την Υπουργό Κα Λυδία Κονιόρδου, με θέμα την μη καταβολή των δεδουλευμένων στο έκτακτο προσωπικό του Υπουργείου Πολιτισμού, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φοράη αδιαφορία για την ουσιαστική λύση του προβλήματος. Επιπλέον επαναλήφθηκε η συνήθης τρομοκράτηση  από την κυβέρνηση προς τους εργαζόμενους δια στόματος υπουργού, ότι υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις από αυτές που  βιώνει το έκτακτο προσωπικό του ΥΠΠΟ.

Η κινητοποίηση μας όπως και όλες οι  προηγούμενες το τελευταίο διάστημα έχουν θορυβήσει το υπουργείο και τους έχουν αναγκάσει να προβούν σε μια σειρά ενεργειών για τα αυτονόητα.

Η δέσμευση που αποσπάσαμε από  την Υπουργό ήταν ότι στα έργα που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της αναζητησης φορέα για την συνέχιση τους, θα γίνει  άμεση παρέμβαση προς το Υπουργειο Ανάπτυξης και τους Δήμους για κάθε έργο ξεχωριστά.

Γενικότερα θα αποσταλλεί μια εγκύκλιος  προς τις εφορίες για την επίσπευση των διαδικασιών και προκειμενου να δοθεί προτεραιότητα στην καταβολή των δεδουλευμένων.

Συνάδελφοι, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα, να δώσουμε την απάντηση που  πρέπει στην κυβέρνηση Συριζα – Ανελ που αποσπα τα λαικα στρωματα την ανοχή και τον συμβιβασμό.

Στον αγώνα για την ανατροπή και τη λαϊκή εξουσία.