Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ
Τηλ.: 2103219710  -  Fax: 2103219717
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εργατική Διαδήλωση
Σάββατο 16/02
πλατεία Κοραή
 11:30 π.μ.


Aθήνα, 14/2/2019

 

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ στηρίζει το συλλαλητήριο που οργανώνουν πρωτοβάθμια σωματεία του ιδιωτικού τομέα, της εκπαίδευσης και το Συντονιστικό Αναπληρωτών και Αδιόριστων για το Σάββατο 16/02. Κύριες αιχμές της διαδήλωσης, αποτελούν το αίτημα για αυξήσεις στους μισθούς με βάση τις εργατικές ανάγκες, η διαχρονική μάχη για τις Συλλογικές Συμβάσεις, η πάλη ενάντια στις απολύσεις και στην εργοδοτική τρομοκρατία. Επίσης, από την πλευρά των αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών, η κατάργηση του 4589/2019 και του προσοντολόγιου που ψήφισε η κυβέρνηση, ο αγώνας για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

Η διαδήλωση αυτή πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την προεκλογική αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650 ευρώ (546 καθαρά) και την εφαρμογή του μνημονιακού νόμου Βρούτση-Αχτσιόγλου που καταργεί τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Την ίδια ώρα η «τσέπη» των καπιταλιστών γεμίζει από τους χαμηλούς μισθούς και την απλήρωτη ελαστική εργασία.

Δε θα συμβιβαστούμε με αυτή την κατάσταση, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας! Ενώνουμε τον αγώνα μας με κάθε σωματείο που παλεύει σε ταξική αγωνιστική κατεύθυνση για συλλογικές συμβάσεις, αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους συναδέλφους αναπληρωτές και απαιτούμε καμία απόλυση συμβασιούχου, μαζικές προσλήψεις τώρα σε όλο το Δημόσιο.

Αυξήσεις στους μισθούς – Μείωση εργάσιμου χρόνου
Συλλογικές Συμβάσεις σε κάθε χώρο δουλειάς.

Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους!


 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία ΚουμτζήΧρήσιμοι Σύνδεσμοι