Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ
Τηλ.: 2103219710  -  Fax: 2103219717
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 Aθήνα, 6/7/2018

Στήριξη προσπάθειας ΣΕΚΑ
για υπογραφή ΣΣΕ

 

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στους συναδέλφους έκτακτους αρχαιολόγους και το Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων, καθώς και στη συλλογική προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, επαναδιαπραγμάτευσης της ισχύουσας συλλογικής σύμβασης των εκτάκτων αρχαιολόγων προς όφελος των συναδέλφων.

Αποδοκιμάζουμε τη στάση του ΣΑΤΕ, ο οποίος έχει επιλέξει να μην προσέρχεται σε συζητήσεις για τη ΣΣΕ και παρά το γεγονός ότι ήδη από το Δεκέμβριο του 2017 (και σε ό,τι αφορά στα τελευταία χρόνια) έχει προσκληθεί πολλές φορές επισήμως από τον ΣΕΚΑ.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια του ΣΕΚΑ είναι δίκαιη και υπηρετεί το αυτονόητο δικαίωμα των εργαζομένων στις συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Πιστεύουμε, τέλος, ότι, υπερασπιζόμενοι και κατακτώντας τα συλλογικά δικαιώματά μας, εκ των πραγμάτων διαμορφώνουμε καλύτερες συνθήκες για τις κοινές διεκδικήσεις μας, απέναντι στα κοινά εργασιακά και κοινωνικά προβλήματά μας. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο της αξιοπρεπούς εργασίας, με μόνιμη και σταθερή σχέση, χωρίς διαχωρισμούς μεταξύ των εργαζομένων με βάση τη σχέση εργασίας, και στην εξίσωση και διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους συναδέλφους έκτακτους αρχαιολόγους και τον ΣΕΚΑ για τη διεκδίκηση ΣΣΕ, αυξήσεις στους μισθούς, κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και την κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής εργασίας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία ΚουμτζήΧρήσιμοι Σύνδεσμοι