Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ
Τηλ.: 2103219710  -  Fax: 2103219717
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αθήνα  10 - 2 - 2018

Ενημέρωση για την Τακτική Γενική Συνέλευση

 

Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠ.ΠΟ σας ενημερώνει ότι ομόφωνα αποφάσισε να ορίσει ημερομηνία σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη 2018, που θα λάβει χώρα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48β, Αθήνα, 2ος όροφος).

Η προσέλευση ορίζεται στις 9:00 το πρωί και η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10:30.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο διοικητικό όργανο του Σωματείου. Κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της 19ης Οκτωβρίου 2017 τέθηκαν οι βάσεις για τη δράση του Σωματείου μας το προηγούμενο διάστημα με αρκετά προωθητικό τρόπο, που απέδωσαν χειροπιαστά αποτελέσματα. Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για την οργάνωση της δράσης μας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.

Δικαίωμα συμμετοχής, λόγου και ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Δεδομένου ότι μοναδικός οικονομικός πόρος του Σωματείου για την κάλυψη των αναγκών του (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, αναλώσιμα υλικά, έντυπο υλικό, έξοδα μετακίνησης κ.λπ.) είναι οι συνδρομές των μελών, σας προσκαλούμε να τακτοποιήσετε τις συνδρομές και τις εγγραφές σας. Μπορείτε να τις τακτοποιήσετε και ηλεκτρονικά επικοινωνώντας μέσω email με το Σωματείο.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια πληρωμής συνδρομών, εγγραφών και επανεγγραφών παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας αριθμό ταυτότητας, αριθμό μητρώου ασφαλισμένου (ΑΜΑ – ΙΚΑ), σύμβαση εργασίας, αποδείξεις πληρωμής συνδρομής ή αποδείξεις τραπεζικής κατάθεσης εάν υπάρχουν.

Κάθε μέλος, ομάδα εργαζομένων, τοπικό τμήμα ή παράταξη έχει το δικαίωμα να θέτει θέματα προς συζήτηση και σχέδια απόφασης προς ψήφιση. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης θεμάτων ημερήσιας διάταξης ορίζεται η Παρασκευή 16 Φλεβάρη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση της διαδικασίας παρακαλείσθε να έχετε τα θέματα γραπτώς και να τα καταθέσετε τις επόμενες μέρες στο email του Σωματείου.

Έχουμε ζητήσει ήδη διευκόλυνση συμμετοχής των μελών μας στη Γ.Σ από το ΥΠ.ΠΟ.Α με ειδική άδεια συμμετοχής για τα μέλη μας. Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση μόλις αποκτήσουμε την επίσημη απάντηση του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Προσκαλούμε την Ελεγκτική Επιτροπή να συνεδριάσει το επόμενο διάστημα, ώστε να συντάξει Έκθεση οικονομικών πεπραγμένων.

Προσκαλούμε το Τοπικό Τμήμα Β.Α Αιγαίου να συνεδριάσει το διάστημα 17-23 Φλεβάρη, ώστε να συζητήσει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Οι ημέρες και ώρες κατά τις οποίες θα ανοίξουν και τα γραφεία μας για την εξυπηρέτηση της διαδικασίας εγγραφών, επανεγγραφών και πληρωμής συνδρομών, η ημερήσια διάταξη και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα καθοριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Το Δ.Σ. δεσμεύεται να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις και αποσαφηνίσεις. Για πληροφορίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε και το email του Σωματείου.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Αντώνης Σκαρπέλης Χρήσιμοι Σύνδεσμοι