Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://psep-yppo.gr   

 

 Παναττική  στάση εργασίας 

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 

12 - 4. μ.μ.

 

 

Συνάδελφοι,

Βλέπουμε τους τρόπους και τις μεθόδους της κυβέρνησης που, εκμεταλλευόμενη ακόμα και την πανδημία, προσπαθεί να στερήσει δημόσια αγαθά από τους πολίτες προς χάριν κυρίως του κέρδους ιδιωτών. Ταυτόχρονα, θέλει να δημιουργήσει εργαζόμενους σκλάβους, έρμαια στα χέρια των εργοδοτών.

Η πάγια θέση του σωματείου μας σχετικά με τη μορφή των κρατικών (τουλάχιστον) μουσείων είναι αδιαπραγμάτευτα η Δημόσια ταυτότητα με καμία απολύτως εμπλοκή ιδιωτών, τόσο στη διοίκηση όσο και στη διαχείριση αλλά και το εργασιακό καθεστώς. Για το λόγο αυτό συμμετέχουμε μαζί με έξι ακόμη σωματεία του ΥΠ.ΠΟ.Α στον κοινό αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση κατ' αρχάς πέντε από τα σημαντικότερα δημόσια μουσεία της Ελλάδας.

Συντασσόμαστε με τις απαιτήσεις των εργαζομένων του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των συναδέλφων προκηρύσσοντας Παναττική  στάση εργασίας (12 - 4. μ.μ.) την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. 

Καλούμε στην παράσταση διαμαρτυρίας των συναδέλφων μας μπροστά στο Β.Χ.Μ  (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 22, Αθήνα) στις 12.30 μ.μ. τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία ΚουμτζήΧρήσιμοι Σύνδεσμοι