Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ
Τηλ.: 2103219710  -  Fax: 2103219717
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.      http://psep-yppo.gr

 

Συμπαράσταση στους ωφελούμενους του ΟΑΕΔ              


Στάση εργασίας: 11.00 π.μ. - 3.00 μ.μ.

                                                          

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠΠΟ κηρύσσει τρίωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τους συναδέλφους που συμμετέχουν στα προγράμματα του ΟΑΕΔ (από τις 11.00 π.μ. ως τις 3.00 μ.μ.) για τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019.


Καλούμε τα μέλη μας στην παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 9 Δεκέμβρη:


-    στις 12.00 στο ξενοδοχείο MARRIOT (Λ.Συγγρού 385), όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο με θέμα «Διεπιστημονική Πρωτοβουλία για τις ανάγκες  του Brain Drain και τον τεχνολογικό μετασχηματισμό της αγοράς εργασίας».


-    και στη συνέχεια στις 2.30 μ.μ. στο Υπουργείο Eργασίας (Σταδίου 29), όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το Σωματείο μας παλεύει ενάντια στις κρατικές πολιτικές  που δημιουργούν ένα καθεστώς περιπλανώμενης εργασίας με «ευέλικτους», φθηνούς και ανακυκλώσιμους, εργαζόμενους σε μια διαρκή κατάσταση ανασφάλειας. Η ανεργία δε μειώνεται με προγράμματα με ημερομηνία λήξης, αλλά με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Τα μεγάλα κενά του Δημοσίου δεν καλύπτονται με προγράμματα περιορισμένης χρονικής διάρκειας, αλλά με μόνιμο προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, πλήρους απασχόλησης, με πλήρεις αποδοχές και εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων “ωφελούμενων” των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ που αγωνίζονται για μόνιμη και σταθερή εργασία. Θα είμαστε εκεί και όπου αλλού χρειαστεί  μέχρι τη δικαίωσή μας!


 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία ΚουμτζήΧρήσιμοι Σύνδεσμοι