Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

 2ο Workers Fest

Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας
Πατριάρχου Ιωακείμ 4


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
Από τις 6 μ.μ.

Ο Συντονισμός Σωματείων και Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Τεχνολογία, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής και το Σωματείο Εργαζομένων στη Victus διοργανώνουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου το 2ο Workers Fest στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας με πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα και μια σειρά από εξαιρετικές δράσεις.  H εκδήλωση των πρωτοβάθμιων σωματείων περιλαμβάνει  συζητήσεις,  συναυλίες, προβολές ντοκυμαντέρ,  εκθέσεις κόμικ – γελοιογραφίας και φωτογραφίας, έκθεση με τις αφίσες του Μάη του ’68, συναδελφική κουζίνα και χαριστική – ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια για τις δομές αλληλεγγύης.
Για τα παιδιά θα λειτουργεί στον προαύλιο χώρο του συνεδριακού κέντρου, από τις 6 ως τις 9 μ.μ., παιδότοπος με δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, ενώ στο χώρο του αιθρίου ο Σπύρος Ξυπνητός με τον θίασο σκιών «Ναμαστε» θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «Το 1ο Workers Fest πραγματοποιήθηκε πέρυσι ως το πρώτο Φεστιβάλ που διοργανώνεται από πρωτοβάθμια σωματεία. Σκοπός ήταν να έρθουν κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς οι εργαζόμενοι του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας. Τώρα ανοίγει πέρα από αυτόν.
Φιλοδοξούμε, σε μια δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, να κάνουμε ακόμα ένα μικρό βήμα προς την ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος και την επιστροφή της εμπιστοσύνης των εργαζομένων στο συνδικαλισμό και στη δική τους δύναμη».
Στηρίζουμε την εκδήλωση και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων!

Ώρα έναρξης: 6 μ.μ.

Οι συζητήσεις θα διεξαχθούν μεταξύ 6 – 9 μ.μ.
Οι συναυλίες ξεκινούν στις 9 μ.μ.

Πρόσβαση: ΗΣΑΠ (στάση Νέα Ιωνία), λεωφορείο Α8 (στάση Ταχυδρομείο Νέας Ιωνίας)


Είσοδος: ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του φεστιβάλ στον ιστότοπο του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής https://bookworker.wordpress.com/tag/2wf2018/