ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Π.Ο.Ε.ΙΔ.Δ.
ΧΡΟΝΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1981
ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ  318 ΕΙΔ.2919/3-3-82
www.poeidd.gr, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 13 (5ος ΟΡΟΦΟΣ) 104 32  ΑΘΗΝΑ  ΤΗΛ.:  210 52 25 158,  Fax: 210 52 27 237

Κήρυξη παναττικής στάσης εργασίας

Αθήνα, 2/10/2020

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο, κηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη 07.10.2020, από 11.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να ενώσουμε τη φωνή μας με τα όλα τα σωματεία, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες, καταδικάζοντας κάθε πράξη φασισμού και συμμετέχοντας στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών.

Την Τετάρτη 07.10 2020, έπειτα από 5 χρόνια, ολοκληρώνεται η διαδικασία της Δίκης της Χρυσής Αυγής και το Εφετείο Αθηνών αναμένεται να ανακοινώσει την Απόφασή του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, καθώς το αποτέλεσμα της δίκης θα έχει αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία και στις επόμενες γενιές και θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την καταδίκη του φασισμού, του ρατσισμού και της τρομοκρατίας… Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και των ταγμάτων εκφοβισμού, βίας και τρομοκρατίας θα αποτελέσει κορυφαία στιγμή για την Ελληνική Δικαιοσύνη και θα σηματοδοτήσει την απερίφραστη καταδίκη κάθε μορφής βίας και φασιστικής δράσης.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020, από τις 11.00 έως τη λήξη του ωραρίου και να δώσουν δυναμικά το παρόν στο συλλαλητήριο στο Εφετείο Αθηνών, καταδικάζοντας κάθε πράξης βίας και φασισμού. Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής…

Όλοι μαζί καταδικάζουμε κάθε μορφή φασισμού και ρατσισμού!

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΙΔ.Δ.

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Άρης Βάσιος                                                         Γιώργος Σκεπαστιανός