Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ
Τηλ.: 2103219710  -  Fax: 2103219717
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κάλεσμα συμμετοχής
στην πορεία μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

 

Αθήνα, 16/11/2018Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ σας καλεί να δώσετε το "παρών" στις διαδηλώσεις μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Το μήνυμα του αγώνα της νεολαίας και των εργατών για δουλειά, ειρήνη και ελευθερία παραμένει επίκαιρο και ζει μέσα από τους σημερινούς μας αγώνες.

Αγώνες ενάντια στον εργασιακό Μεσαίωνα της διαρκούς ομηρείας και επισφάλειας, ενάντια στην παράδοση των δημόσιων αγαθών και χώρων στην εμπορευματική σφαίρα του κεφαλαίου, ενάντια στη φασιστική απειλή και την ακροδεξιά που σηκώνει ξανά κεφάλι σε παγκόσμιο επίπεδο, εκμεταλλευόμενη την καπιταλιστική κρίση και τις άθλιες ρατσιστικές πολιτικές διαχωρισμών των εργαζομένων που ακολουθούν κράτη και κυβερνήσεις, ενάντια στον πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, οι οποίες, λόγω των εντεινόμενων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, απειλούν να σπρώξουν και πάλι την ανθρωπότητα στα σκοτάδια της βαρβαρότητας.

 

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση του Σαββάτου 17 Νοέμβρη 2018 και την πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία για να διεκδικήσουμε:

Δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια! Ποτέ ξανά πόλεμος! Ποτέ ξανά φασισμός!

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία ΚoυμτζήΧρήσιμοι Σύνδεσμοι