Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

          ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://psep-yppo.gr  

 

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο

Πέμπτη 17/10, 6.30 μ.μ.

Εφετείο Αθήνας

 

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έναν χρόνο μετά την καταδικαστική απόφαση πρωτοκλασάτων, και μη, μελών της Χρυσής Αυγής, διαδηλώνουμε. Βγαίνουμε στο δρόμο γιατί ο νεοναζισμός και ο φασισμός δεν τελειώνει με μια καταδικαστική απόφαση. Εμείς θα τους κάνουμε να κλειστούν στα λαγούμια τους. Ζήσαμε, είδαμε, ακούσαμε πόσο και πώς το κράτος ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα∙ δολοφονίες , βιασμοί, εκβιασμοί, δοσιλογισμός που φτάνει μέχρι και σε πεντάχρονα παιδιά.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχουμε σε μια μαζική συγκέντρωση ενάντια σε αυτούς που, από την πολλή σιγουριά τους, χάνουν μέσα από τα χέρια τους τον καταδικασμένο υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης για εννιά μήνες, ενάντια στο κράτος που επιδοκιμάζει απαγωγές πολιτών με πολυήμερους βασανισμούς, ενάντια σε αυτούς που δέρνουν κόσμο σε πλατείες, συλλαμβάνουν και φυλακίζουν αθώους για μήνες, απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις αλλά όχι τις παρελάσεις, κόβουν πρόστιμα, εκβιάζουν συνταξιούχους και απολύουν κόσμο για το κοινό καλό.

Πρέπει να είμαστε εκεί γιατί το τέρας έχει πολλά κεφάλια. Είναι οι μαντράχαλοι που χτυπάνε μαθητές  που μοιράζουν φυλλάδια, είναι οι δολοφόνοι των δημοσιογράφων που ενοχλούν το παρακράτος, είναι οι σεξιστές γυναικοκτόνοι που παίρνουν και τηλεοπτικά μαθήματα για να μειώσουν τις ποινές τους. Ενάντια σε αυτούς που ξεχωρίζουν ποια παιδιά θα σπουδάσουν και ποια όχι, ποιοι θα νοσηλευτούν και ποιοι όχι, ποια βίλα θα παραμείνει άθικτη ενώ γύρω της καίγεται το σύμπαν, ποιοι από εμάς και για πόσο διάστημα θα δουλεύουμε, ευέλικτα και υποαμειβόμενοι, κατά πώς βολεύει την εργοδοσία. Φασίστες είναι όλοι αυτοί και όσοι ονειρεύονται έναν κόσμο με αφέντες και δούλους.

Δεν θα τους περάσει!

Στις 7/10/2021 στις 18.30 έξω από τα δικαστήρια στη Λ. Αλεξάνδρας

 

 

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος                                              H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                 Μαρία Κουμτζή 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι