Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://psep-yppo.gr

Κοινή ανακοίνωση ΠΣΕΠ ΥΠΠΟ - ΣΕΚΑ
για τα μέτρα που αφορούν στην προστασία από την πανδημία

19/12/2021

Συνάδελφοι, σας υπενθυμίζουμε ότι εξακολουθούν να είναι σε ισχύ τα μέτρα και οι ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπ. Εσωτερικών, για όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου.
Επειδή παρατηρούνται φαινόμενα διακρίσεων εις βάρος των ΙΔΟΧ υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ και αμελής ή και μη τήρηση στο βαθμό που πρέπει όλων των μέτρων, ζητάμε να μας ενημερώσετε για τυχόν παρατυπίες και ανακολουθίες στην εφαρμογή των προβλεπόμενων προστατευτικών διατάξεων στην υπηρεσία που εργάζεστε (για παράδειγμα, αν υπάρχει πλάνο για εκ περιτροπής εργασίας και συνεπής τήρησή του για όλες τις ειδικότητες εργαζομένων, αν η υπηρεσία σας λειτουργεί, όπως ορίζεται, μόνο με το αναγκαίο προσωπικό, αν εφαρμόζεται η τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό ποσοστό κ.λπ.), αναφέροντας τον τίτλο του έργου καθώς και την Εφορεία που το υλοποιεί.
Συνάδελφοι, οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών έχουν προσωπική ευθύνη και υποχρέωση να ανταποκριθούν με συνέπεια στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας και του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ, και να μη θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των υπαλλήλων.

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία Κουμτζή