Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

 

Πρόσκληση στην Εκλογική-Απολογιστική Γενική Συνέλευση Τοπικού Τμήματος ΒΑ Αιγαίου

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, 10 π.μ. - 2 μ.μ.
Αμφιθέατρο Αρχαιολογικού Μουσείου Μυτιλήνης


 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Η Διοικούσα Επιτροπή του Tμήματος Βορείου Αιγαίου  του Πανελλήνιου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠΠΟ σας προσκαλεί στις εργασίες της Εκλογικής-Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών για την εκλογή της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής (Τ.ΕΦ.Ε.) ενόψει των εκλογών του Σωματείου στις 3 Δεκεμβρίου 2021.
Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, 10.00-2.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Μυτιλήνης (πρόσβαση από την πλαϊνή είσοδο).
Καλούμε τα μέλη να ζωντανέψουν δια ζώσης τη δράση του Σωματείου:
κόντρα στον «νόμο Χατζηδάκη» και τις ανατροπές που φέρνει με την κατάργηση του 8ωρου και του σταθερού ημερήσιου χρόνου εργασίας, τις ηλεκτρονικές διαδικασίες και του φακελώματος των μελών των Σωματείων και των συνδικαλιστών
κόντρα στις καθυστερήσεις των δεδουλευμένων μας, στο όριο των 8μηνων συμβάσεων σε έργα με κρατική χρηματοδότηση, στην τρομοκρατία των υπηρεσιών που «βάζουν πλάτη» για την εφαρμογή των αντεργατικών νόμων.
διεκδικώντας επαναφορά Συλλογικών Συμβάσεων, με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, βελτίωση των όρων δουλειάς και ασφάλισης, επιστροφή του 13ου-14ου μισθού (δώρα – επίδομα αδείας) σε όλους μας, του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στις ειδικότητες που το δικαιούνται (εργάτες – συντηρητές – καθαρίστριες), ουσιαστικά μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

Συνάδελφοι, μπροστά στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση είναι ευκαιρία να δώσουμε εκ νέου πνοή στη δράση του Σωματείου, συζητώντας επίκαιρα θέματα που επιβαρύνουν τις ζωές μας.
Σχετικά με τη διαδικασία της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης ενημερώνουμε ότι:
Η Τ.ΕΦ.Ε. αποτελείται από 2 τακτικά και ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακά εντάξει μέλη του Σωματείου. Δικαίωμα συμμετοχής, λόγου και ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Δεδομένου ότι μοναδικός οικονομικός πόρος του Σωματείου για την κάλυψη των αναγκών του (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, αναλώσιμα υλικά, έντυπο υλικό, έξοδα μετακίνησης κ.λπ.) είναι οι συνδρομές των μελών, πριν από την έναρξη της συνέλευσης θα υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης των οφειλών.
Συνάδελφοι, το Σωματείο μας είμαστε εμείς, όλοι και ο καθένας από εμάς. Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της εκλογής αντιπροσώπων είναι απαραίτητη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Η Διοικούσα Επιτροπή.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι θα τηρηθούν τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας, όπως αυτά ορίζονται για την προσέλευση στην εργασία και για την παρουσία σε μη υπαίθριους χώρους (συνεχής χρήση μάσκας, χωρητικότητα αίθουσας μειωμένη κατά 50%).Χρήσιμοι Σύνδεσμοι