Βρίσκεστε στον Ιστότοπο του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ο Ιστότοπος αυτός, ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πόλος ενημέρωσης και συσπείρωσης των μελών του Σωματείου. 

Ο Ιστότοπος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, σταδιακά θα ολοκληρωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1  -  105 55 ΠΛΑΚΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://psep-yppo.gr  

 

 Eθελοντική Aιμοδοσία

 6, 7, 8, 9 Οκτωβρίου 2020

 

Kτήριο Κεντρικής Υπηρεσίας

Μπουμπουλίνας 20

9 π.μ.

 

Στις 6,7, 8, 9 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο κτήριο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠ.ΠΟ.Α (Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα), με ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

Για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια όλων, η αιμοδοσία θα γίνει σύμφωνα με την υπηρεσία του αιμοδότη, και δεν μπορεί να υπερβαίνει τα πενήντα (50) άτομα ημερησίως, ως εξής:
- Την Τρίτη 6/10/2020, οι συνάδελφοι - εθελοντές αιμοδότες της Κεντρικής Υπηρεσίας  (ΓΔΠΚ, ΓΔΑΜΤΕ, ΓΔΟΥ και ΓΔΔΥΗΔ)
- Την Τετάρτη 7/10/2020, οι συνάδελφοι - εθελοντές αιμοδότες της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού, ΕΦΑΠΑ, EΦΑΑΝΑΤ, ΕΦΑΔΑ, EΦΑΠΝ & ΥΝΜΤΕΑΑΣΕΚ
- Την Πέμπτη 8/10/2020,  οι συνάδελφοι - εθελοντές αιμοδότες των Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών (ΕΑΜ, ΒΧΜ, ΝΜ, ΕΜ, ΕΕΑ)
- Την Παρασκευή 9/10/2020, οι συνάδελφοι - εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν κατά τις τρεις προηγούμενες ημέρες και δεν κατέστη δυνατόν να αιμοδοτήσουν, λόγω μεγάλης προσέλευσης (θα υπάρχει αριθμητική καταγραφή προσέλευσης από τις 6/10/20 έως και 8/10/20).

Οι αιμοδότες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Δελτίο Ταυτότητας. Η άδεια (μετ' αποδοχών) χορηγείται στους αιμοδότες για την ημέρα της αιμοδοσίας καθώς και επιπλέον τρεις (3) μέρες ανεξάρτητα της σχέσης εργασίας του αιμοδότη (δύο μέρες σύμφωνα με τον ν. 4674/2020, άρθρο 47, και την από 29/5/2020 εγκύκλιο του Υπουργείου  Εσωτερικών, και μία σύμφωνα με την από 6/9/2019 εγκύκλιο της υπουργού Πολιτισμού κας Λ. Μενδώνη).

Συμπληρώνουμε πως ο κωδικός της τράπεζας αίματος του ΥΠ.ΠΟ.Α είναι 11734 και έτσι οι συνάδελφοι που βρίσκονται μακριά από την Αθήνα, μπορούν να δώσουν αίμα την ημέρα της αιμοδοσίας σε τοπικό νοσοκομείο για την τράπεζα του ΥΠ.ΠΟ.Α, να στείλουν τη βεβαίωση στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και στην υπηρεσία τους, και είναι απολύτως καλυμμένοι.

Ανακοίνωση αιμοδοσίας (pdf)

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας

Μιχαήλ Ζερβός                                                         Mαρία ΚουμτζήΧρήσιμοι Σύνδεσμοι